Formació en punts Yuan, Luo i Xi • Acupuntura Wu Wei

L’acupuntura mou l’energia. Al estimular un punt d’acupuntura, a on estàs movent l’energia? I aquesta energia, d’on l’estàs traient?

En aquests dos seminaris d’acupuntura sobre els punts Yuan, Luo i Xi, explicarem: què succeeix a nivell de Yin Yang quan puntures aquests punts i com apliquem aquest coneixement a la nostra pràctica clínica.

El propòsit principal d’aquests dos seminaris és entendre el que passa energèticament a dins del cos: entendre-ho es millor que memoritzar. Entendre que si un òrgan està en excés i el seu acoplat està en insuficiència, podem equilibrar aquest element passant l’energía que sobra d’un a la insuficiencia del acoplat.

Entenent els punts Yuan, Luo y Xi, podràs equilibrar a un client amb només dues o tres agulles.

Es un seminario en dos sessions: la primera sessió explica com apliquem la tècnica Yuan Luo y Xi per equilibrar un element, tal i com fem a la nostra consulta amb molt bons resultats.

La segona sessió repassa i amplia l’ús dels punts Yuan per dirigir l’energia entre diferents meridians, fent servir les relacions entre els elements i la circulació energètica.

  • Dates
  • Per anunciar
  • Horari
  • Diumenge de 9 a 15h
  • Professor
  • Carles Barberà (soci acupuntor fundador d’Acupuntura Wu Wei)

Demana més informació fent click

o truca’ns al 93 143 79 94

Aquesta és una de les tècniques del Màster en Acupuntura avançada, un curs per a acupuntors i acupuntores que volen millorar l’eficàcia dels seus tractaments, proporcionar resultats més ràpids als seus clients, aplicant menys agulles i amb tècniques menys doloroses.
Demana sense compromís el pla d’estudis amb el preu d’aquest seminari i els descomptes dels que et pots beneficiar cursant el màster complet.

Per llegir articles relacionats amb Acupuntura Wu Wei · Acupuntura a Manresa:

www.acupunturawuwei.es/ca/blog-cat

Per informar-te sobre els nostres cursos en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura a Manresa:

www.acupunturawuwei.es/escola

Per descobrir altres teràpies que fem en Acupuntura Wu Wei · Acupuntura a Manresa:

www.acupunturawuwei.es/ca/terapia-cat

Contáctanos

Envíanos un e-mail, contestamos en menos de 24 horas