Seminari de Técnica One Minute Practice a Acupuntura Wu Wei • Acupuntura Wu Wei

Seminari de Técnica One Minute Practice a Acupuntura Wu Wei

 In Uncategorized

 

Diumenge 25 de Novembre de 9 a 15h, a Acupuntura Wu Wei fem un seminari pràctic per aprendre aquesta interessant técnica, la One Minute Practice. Curs apte per a professionals i per usuaris sense experiència prèvia.

La One Minute Practice és una tècnica desenvolupada per Lorenzo Becchi per alliberar les tensions que s’acumulen en el cos mitjançant la respiració.

D’una forma fàcil d’aprendre, ràpida d’aplicar i a l’abast de tots, la One Minute Practice és una eina útil per afrontar molèsties i tensions, tan agudes com cròniques i recurrents, per un mateix.

Aquesta tècnica ha ajudat a moltes persones a alliberar el seu mal d’esquena i ha donat bon resultat en problemes variats com la psoriasis, hernia de hiato o ansietat. La poden incorporar atletes en la seva disciplina personal per relaxar de forma efectiva les seves tensions físiques. Qualsevol persona la pot incorporar en els seus hàbits diaris per relaxar-se amb eficacia.

Tenim l’ocasió privilegiada d’aprendre en aquest taller pràctic i presencial del mateix Lorenzo Becchi, creador de la tècnica, que ens ensenyarà amb la seva fina sensibilitat i els seus prop de deu anys d’experiència:
• Les claus de la respiració de One Minute Practice
• Sentir les tensions d’un mateix
• Palpar i observar les tensions d’una altre persona
• Guiar la pràctica d’una altre persona

Aquest taller està dirigit tant a persones que vulguin aprendre-la per a la seva pròpia experiència, com per terapeutes i profesionals de disciplines físiques que vulguin incorporar aquesta tècnica a la seva professió i ensenyar-la a altres persones.

Lorenzo Becchi desenvolupa la One Minute Practice des de fa gairebé deu anys, cristal·litzant la seva experiència com a acupuntor, artista marcial, professor de ioga acrobàtic i terapeuta internacional a ressorts, en una tècnica fàcil, accessible i eficaç per a tot el món.

L’acompanya Laura Pavón, acupuntora i instructora de Ioga, que aplica i difon aquesta tècnica a les seves classes i teràpies.

Pots provar una pràctica guiada gratuita d’aquesta tècnica a la web:

https://one-minute-practice.com/es/

Recent Posts

Dejar un comentario

Contáctanos

Envíanos un e-mail, contestamos en menos de 24 horas

las 8 joyas